Piept de pui cu sos

de Lau in Pui, 10 Mar 2014 | 3567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • sos de soia
  • 1 portocala
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 100 ml vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosop de bucatarie si il taiem in 2,

Intr-o farfurie adaugam pasta de tomate(amestecata cu putin apa)sos de soia,zeama de la portocala,sare,piper,busuioc,dupa gust si amestecam bine dupa care condimentam carnea,

Adaugam intr-o tava(care o ungem cu ulei)adaugam o cana de apa si 100 ml vin si dam la cuptor cca 40 min,(eu am adaugat si jumatate de portocala taiata felii cu tot cu coaja)

Lasam sa se raceasca putin inainte sa taiem carnea

TIPS-URI

1

Multumesc Irina pentru reteta(eu am modificat-o putin)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana si blue cheese cu cartofi gratinati